hej igen.

det går inte så bra det här bloggandet.

det var som jag misstänkte...jag har alltid sett det så att folk som bloggar är människor som inte har något vidare liv och därmed alldeles för mkt tid över och således har tid att sitta och berätta meningslösa saker på webben och hoppas på att någon annan lika uttråkad sitter och kanske läser lite och ev ger en liten kommentar.

hur f-n gör ni, blogg människor??? för jag kan bara inte begripa hur man hinner ta sig tid att leva livet och sedan försöka skriva om det på webben.
nu är det väl inte så som jag trott, jag vet. folk som bloggar kanske istället är människor med stor organisationsförmåga och som har lite pli på sig själva, och som hinner leva ett liv och skriva om det och ändå ha en full meningsfull fritid fylld med många aktiviteter. Själv är jag en tvärtom människa. jag har visserligen tusen projekt på gång, men hinner väl påbörja en femtedel av dem och sen ligger dom halva och oavslutade någonstans och hånflinar åt mej, laternativt hänger på väggen (vilket många av mina hyfsat fina men ack så ofärdiga oljemålningar gör)

jag hinner ingenting. känns ungefär som att ha en veckas jobb att göra, men bara en dag att göra det på....
jamen visst, jag gick nog in i den berömda väggen, och har gått från och till i kbt (kognitiv beteende terapi) för att kunna hantera stressen bättre,

men vad f-n hjälper det när kbt-psykologen ger en massa uppgifter att utföra tills nästa gång (det är inte som att ligga på en soffa och spy ur sig sina funderingar och sorger, medans någon lägger huvudet på sne och säger uhm, mhm)
nej man ska göra nya spår i hjärnan, think outside the box, förändra förbättra observera utan att värdera eller bedöma.
och alla dessa uppgifter jag ska göra tills nästa gång, ligger och hånflinar tills kvällen innan nästa träff då jag skummar igenom och låtsas att jag fattat grejen och sen går jag till psykologen och får ännu mer övningar att göra till nästa gång...


men mellan arbete, hämtning och lämning av tre ungar på två olika platser varje vardag, middagslagning, hundrundor, plocka i och ur diskmaskin,dammsuga, duscha ungarna,hästrundor, tvätt, glamour-tittande, och städning och ev en dusch på kvällen, så vill man ju hellre bara sätta sig i soffan och glo på något meningslöst program ett tag, och sen soova....

jag får liksom inte till det. livet. det finns föör många saker att göra, och föör lite tid. för många måsten och för lite vilja.
och nu vill jag blogga. ta mej tid att se hur man lägger dit bilder och gör fina bakgrundssaker lägger dit räknare mmm, men det känns som ännu ett svårt projekt.

jag ska i alla fall inte ge mej. till nästa gång ska jag fått dit en bild eller något. så är det. ta vara på er till nästa gång.
gladmymlan.

just det... för och emot: för att vi fixat barnvakt hela helgen och haft en barnfrihelg med bara varandra sambon och jag i båstad!
emot: att jag inte har obergänsat med pengar. båstad blev dyrt.

HEJ OCH VÄLKOMNA!!!

Jaha ut med röda mattan och fram med champagnen...nu är jag här. mina femton minuters fame!
ni får ursäkta (om nu någon ens hittar till min blogg vill säga) röran, jag måste erkänna. jag är 33 år och känner mig som en 80 årig kärring när det gäller bloggande. "blo..blo...blorg...sa du sa du?" vad är det och hur gör man det då???
jaja jag gick ju datorteket för tio år sen så det här borde vara en del av kaka lätt som en plätt mao.
eller? f-n jag vet ju inte ens hur man får in bilder till sidan. SÅ
det är nog en förbannat trist blogg i några dagar till innan jag fått klämm på det hela.
hur svårt kan det va. jag kommer försöka tillbringa kvällen med att lägga upp en plan för bloggandet. jag kommer ha några återkommande för eller emot.
denna kväll kanske jag skulle köra en för eller emot om.....vädret.
jag är för värme. men emot att det inte finns något mellanting utan att det ska behöva vara så förb.ini.helv. hett så man smälter bort alternativt inte varmt alls. var är LAGOM när man behöver det??? bor vi inte i  ett lagom land kanske?
med detta är jag med andra ord emot värme med haha.

bra första bloggande.

jag är väl den ende svensk som inte bryr mej och ett gäng överreklamerade karlarsom jagar efter en liten rund skinnboll fram o tillbaka och förstör tv-kvällen så jag kommer väl bli sittande här vid bloggen.
hade tänkt mej några bra kvällsord med,
och dagens glada nyhet, men jag har inte sett någon glad nyhet än, så....

dagens glada nyhet får vara att drömvinsten på lotto kommer ligga på hundra miljoner hela sommaren(läste min sambo nyssens)

så snart (eftersom jag använder mig av en bok som heter "skapa pengar" )
kommer jag bli rik, och förmodligen kommer åtminstone en av dom där dröm vinsterna gå till mej!!!

man ska enl författarna, föreställa sig som en enorm jättemagnet som drar till sig pengar (enl boken) och sen kommer dom flygande till en (bildligt talat) spännande framöver va? endera dagen sitter jag här som mångmiljonär och bloggar...ska bli kul att se hur lång tid det tar från att jag ändrat mitt tankesätt till att pengarna flyger in!
 
enl författarna ska man öva på småsummor och sen gå över till stora(vem fan skriver en sån bok och egentligen vem fan KÖPER den, det är ju DET författaren blivit rik på ,inte  att låtsas vara en magnet...)

åter till verkligheten.

ska se över min profil på blöggen och se om man kanske kunde göra en lite finare layout eller så. Lev väl tills nästa gång


 gladmymlan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0