bra dagar

....här var det nära ögat min lille älskling blev uppäten av en livsfalig dinosaurie som vi träffade på i Halmstad i somras...han ser faktiskt förvånansvärt glad ut ändån, lill-plutten, eller vad tycker ni??



Vi har haft några riktigt bra dagar nu senaste tiden. Det är som om det går i perioder, nu är det en bra harmonisk period, där allt flyter på jättebra, och i skolan går det kanon.
Han är inne i en härlig brev-skrivar-tid...var och varannan dag får jag kärleksfyllda brev, där det står mamma är bäst, ludwig älskar mamma....

till och med hunden får brev, och vi tränar honom (hunden alltså) på att kunna läsa dom...

Mycket kan man tycka vara jobbigt med adhd-barn kanske, men samtidigt GER dom så mkt mer av sig själva, det är ju naturligt att man får MYCKET åt båda hållen, när han är glad, ja då är han SUPERDUPER-JÄTTE-LYCKLIG och man  är VÄRLDENS BÄSTA MAMMA, och när han är åt andra hållet....ja då är det riktigt uselt på mammafronten.

Men eftersom han är så impulsiv och svänger fort i humör, så går det fort över, och vi kan ha en dust, så fjädrarna ryker, för att i nästa stund skratta så tårarna rinner! En härlig berg-och-dal-bana som man tyckte var lite otäck och alldeles för snurrig i början, men som man nu åkt så många varv att man lärt sig njuta av färden!

många undrar "hur man orkar", men det är knasigt att fråga egentligen, för dom ser lätt det "jobbiga", allt stimm och stirr och vilda fighter, men det är ju lika mycket (om inte mer) mys-stunder, härliga skratt-attacker och gosiga äta-upp-dej-kramar man får!

så jag kan nästan fråga DOM - hur orkar ni ha det så .....trist och vanligt? här är det lattjo-laban minsann i alla fall, ingen risk för att det blir låångtråkigt!

så det är för och nackdelar som med allt annat så klart. men hur eller hur så överväger det goda och roliga alltid i slutänden!

Kommentarer
Postat av: tony

Han e underbar min lilla ludd

2009-03-11 @ 21:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0