Plutten!

...inte så att solen varit överdrivet mycket framme hos oss, men lite badstunder har det allt blivit ändå!



för Lille-Ludden kan det nog både åska och hagla, får han vara i vatten är han lugn som en filbunke...ett vatten-barn helt klart fast han är en Oxe istjärntecknet!

Vi har varit på semester i Båstad. Han känner till det väl, och det är det enda ställe vi åker till varje sommar de senaste sex åren.

Ändå blev det för stor förändring för honom....han har varit stimmig och haft mkt otyg för sig. Sen kommer vi hem igen i går och allt är som vanligt och han går tillbaka till fil-bunke-stadiet!

en hemma katt är vad han är!!!

det är underbart med semester och sommarlov, för med adhd och as, är det ju så, att när kraven försvinner, försvinner även adhdn...nästan.

jag unnar honom en vila från krav och skolregler, och försöker "sopa" vägen fram under sommaren så han får så mycket ro och lugn som möjligt!

sen får vi hoppas tvåan kommer gå så bra som möjligt!

fortsatt trevlig sommar på er!

sommarn glider fram...

...och min lille adhd-plutt verkar ha glömt bort att han har adhd....första månaden efter skolavslutning var katastrof. men det vet man att det blir i och med att det är en stor förändring för honom.

men Nu! vilken liten kille! vi har inget planerat utan går mest hemma och pysslar. och det är DÅ som han mår som bäst...vi är jätteimponerade av honom...det är som att adhd-n inte existerar om han är kravlös...

vi har tom plockat bort ritalinet på kvällen...jag tyckte att det var så starkt preparat för så lite effekt, och vi testade i samråd med BUP att ta bort den. Han sover hyfsat bra ändå, och eftermiddagarna är lika lugna som förmiddagarna...
en riktig liten godbit för tillfället!!!!

härligt!

så sommaren fortskrider, i lugnt tempo utan större aktiviteter än lite grillkvällar, nån ridtur eller nån cykeltur...och det verkar funka alldeles fantastiskt bra för både honom och oss!

RSS 2.0